Veganske kondomer er blevet populære

Ifølge spørgeundersøgelser har langt de fleste danskere kondomer liggende derhjemme på lager, fordi man aldrig kan vide hvornår der er behov for et. Mange unge har især et liggende i pungen i tilfælde af, at de skulle møde en sød person af det modsatte køn. Det kan være svært at finde ud af hvilke kondomer man skal købe, da der findes mange på det danske marked. Du skal bl.a. tage stilling til størrelsen på kondomet samt egenskaberne kondomet skal have. De fleste vil gerne have en god variant, så man er sikker på, at det ikke springer under samleje. Find ud af hvor du kan købe gode kondomer henne, så du altid har nogle på dig.

Hvad er forskellen?

Det er blevet meget moderne at købe veganske kondomer på det danske marked. Måske rynkede du brynene første gang du hørte om det, men den er god nok – du kan godt få veganske kondomer. De adskiller sig fra almindelige kondomer ved ikke at indeholde kasein, som er et mælkeprotein, der fremstilles i almindelige kondomer. Derudover er der nøje overvejet, hvilken slags gummi kondomet er fremstillet af. Under produktbeskrivelsen på veganske kondomer vil der ofte stå, at det er fremstillet af naturgummi. I dag er det meget essentielt at tænke på naturen samt bæredygtighed, og derfor tænkes der også over hvilken slags materiale, som veganske kondomer fremstilles af.

Find et kondom der passer dig

Prismæssigt er der ikke den store forskel på veganske og almindelige kondomer. Det er en smagssag hvad man er til samt hvilke formål man gerne vil støtte. Det vigtigste er at kondomet sidder godt på manden således, at samlejet kan nydes fuldt ud. Det er sjældent at mænd afprøver et slags kondom og er tilfreds med det. Det er vigtigt at prøve forskellige modeller for at få en fornemmelse af, hvad der sidder bedst.