Køb og sælg brugt babytøj

At have børn kan tit være en dyr fornøjelse, fordi de gror så hurtigt og man derfor skal ud og købe nyt babytøj eller nyt børnetøj en gang om måneden. Og det er ikke fordi børnetøj er billig nu om dage du kan derfor hurtigt komme til at bruge flere tusind kroner på babytøj eller børnetøj  som slet ikke når at blive brugt før dit barn er groet en størrelse og ikke kan passe det ny indkøbte tøj længere. Derfor har vi skab littlerecycle.dk hvor du kan købe og sælge brugt babytøj og brugt børnetøj, som køber er du altid garanteret fuld tilfredshed eller penge tilbage, det kan vi tilbyde fordi at vi holder sælgers penge indtil dine 14 dages returret er over. Du har måske prøvet at købe babytøj eller børnetøj på facebook eller guloggratis og haft en dårlig oplevelse hvor enten tøjet ikke er kommet eller måske var tøjet ikke i den stand som sælger beskrev. Det døj slipper du for ved at købe brugt babytøj eller brugt børnetøj hos os, du har nemlig altid 14 dages returret på din ordre hos os.

Vi har lige nu mere end +2000 produkter på shoppen fra mange mærker, ja faktisk fra mere end 300 mærker som wheat, vrs, puma, adidas, hummel og mange andre kendte mærker. Så vi tør næsten godt garantere dig at vi har noget brugt babytøj eller brugt børnetøj som vil passe dit barn eller dine børn. Og når du så sparer helt op til 70% i forhold til ny pris, så kan du jo bruge de penge du har sparet på en masse sjove oplevelser med dine børn. Men udover a spare en helt masse penge som jo altid er skønt! så gør du også en kæmpe forskel for miljøet, der bliver nemlig udledt omkring 15 kilo co2 for hvert kilo tøj der bliver produceret. Og hvis man ganger det op med hvor meget tøj der årligt bliver produceret, så er det utrolig meget co2 som bliver udledt. Hvis vi skal give vores børn en planet som stadig er her når deres børn skal bo her, så skal vi gøre noget ved vores store overforbrug af tøj og det kan vi gøre ved at købe og sælge brugt babytøj eller brugt børnetøj her hos littlerecycle.

 

Som sælger hos os, kan du hurtigt tjene en masse penge på dit barns aflagte tøj, du opretter blot en profil og så kan du begynde at oprette det tøj som du gerne vil sælge. Du kan også sælge barnevogne, tremmesenge, autostole og legetøj hos os. Så har du lige ryddet ud i ungernes værelse og fundet en masse der er for godt til at blive smidt ud, så læs mere om at blive sælger hos os her.

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.