Mystic Glimmermaling – Aldrig har det været så let at skabe en glimmervæg!

Skab en funklende 3D-effekt med vores Mystic glimmermaling fra Primacol. Glimmermalingen Mystic indeholder tusindvis af glitrende partikler, som skinner i lyset og skaber en helt unik og spektakulær effekt. Hos Gebenna forhandler vi et væld af dekorative produkter, se vores store udvalg af maling med glimmer i her.

Glimmervægge i alle regnbuens farver

Primacol Mystic glimmermaling findes i 11 forskellige farver: Rosa, Lyserød, lilla, violet. Grå, blå, grøn, orange, kobber, hvid og guld. 

En glimmervæg lavet med Mystic fra Primacol kan skabe en helt unik stemning i dit hjem; Den sarte lyserøde Proxima malet ovenpå vores lyserøde vægmaling Decobase Rose er selvfølgelig oplagt til det søde og feminine prinsesseværelse, hvor den grå Moon malet ovenpå vores kølige grå vægmaling Decobase Abyss, giver et råt og nærmest beton-lignende industrielt udseende. Er du på udkig efter et helt rent og stilfuldt udtryk, så skal du kigge efter den transparente Universe og male den oven på den sarte pastelgrå Decobase Mist. Maler du – ligesom på ovenstående billede – dine skråvægge med glimmermalingen, vil du få fornemmelsen af at sidde under en funklende stjernehimmel. 

Upcycling af møbler med glimmer og maling!

Er du vild med glimmer, men ikke helt parat til at springe ud i en glimmervæg? Så gør som svenske influencer NathalieFelicias og opdater et gammelt møbel, med et drys glitter! Den gyldne Antares er her malet ovenpå en semi-transparent kontaktprimer, så træets naturlige nuancer stadig synes igennem glimmeret. Kort sagt: Med Mystic glimmermaling er mulighederne for dine kreative udfoldelser uendelige!

Glimmermaling, glimmer til maling eller hvordan laver man en glimmervæg?

Med Mystic glimmermaling har det aldrig før været så let, at skabe en funklende og vild glimmervæg. 

Mystic fungerer som en semi-transparent topcoat, hvilket gør mulighederne for at styre glimmerintensitet og farve, uendelige. 

  1. Er væggen helt nyspartlet, eller vil du transformere et træmøbel, anbefaler vi at du anvender Primacol Dekorativ Primer først, for at mætte overfladen og sikre optimal vedhæftning.
  2. Mal det valgte område med en vores Decobase vægmaling som forefindes i 25 forskellige farver. OBS! På vores hjemmeside anbefaler vi specifikke farver vægmaling til de forskellige Mystic glimmerprodukter, for at opnå de tilsigtede effekter, men du kan frit kombinere farverne som du vil. Ønsker du eksempelvis en sart, glimmervæg med et rosa skær, kan du anvende Mystic Proxima glimmermaling ovenpå en hvid decobase, i stedet for den typiske kombination, hvor man anvender en lyserød vægmaling.
  3. Når vægmalingen er overmalbar, kan du påføre Mystic glimmermaling med en flad dekopensel. Påfør glimmermalingen i krydsbevægelser, og arbejd med et lille område af vægen ad gangen. Ønskes glimmereffekten mere intensiv, kan du påføre 2 lag Mystic glimmermaling.

Mal trygt børneværelset med glimmermaling fra Primacol

Primacol er specialiserede inden for effektmaling og har skabt en Decorative serie med dekorative produkter til dit hjem, af utrolig høj kvalitet. Alle produkter er produceret med omtanke for miljøet og overholder de strengeste danske standarder og krav. Du kan derfor trygt anvende vores glimmermaling på børneværelset.