Find de bedste barselsgaver til forældre og baby

Hvis du kender et par, som venter sig en lille ny baby, er det god stil at give dem en barselsgave. Særligt hvis det er et par gode venner eller familie. Men hvad giver man egentlig i barselsgave, og hvem giver man det til? Er det til forældrene eller den nyfødte? Svaret er simpelt – du kan give barselsgaver til både mor, far og baby. Enten en fælles til dem alle sammen, eller du kan give dem en hver for sig, som passer bedre til dem hver i sær.

 

Gaver til den nyfødte

Når det kommer til barselsgaver til nyfødte, er der et hav af forskellige gavemuligheder. Du kan give alt fra søde bamser, til babylegetøj til ting til babyværelset. Godt legetøj til babyer er f.eks. rangler, bidelegetøj og aktivitetsmåtter. Dertil findes der masser af aktivitetslegetøj, som ikke kun er sjovt for den lille at lege, men også lærerigt. Det hjælper nemlig på deres motorik, som er super vigtigt for små børn. Vil du hellere give en ting til værelset, er et dejligt blødt babytæppe altid et hit. Du kan også give en sød natlampe, eller en personlig plakat med barnets navn og fødselsdato. Personlige gaver til babyer er blevet utroligt populære, og med god grund. Det er nemlig en sød gave de kan have med sig hele livet, og blive nostalgiske over at vende tilbage til når de bliver ældre.

 

Barselsgaver til mor

En graviditet er ofte drænende for mødre, og de fortjener uden tvivl en god barselsgave for at fejre deres kamp. Der findes gudskelov masser af geniale barselsgaver til mødre. Du kan f.eks. give noget, som kan bruges til den lille. F.eks. en ammepude, en pusletaske eller en babynest. Gives barselsgaven inden babyen er født, er barselstøj også en fantastiske gave til de kommende mødre. Skal hun rigtig forkæles, kan du også give hende noget lækkert chokolade, en gavekurv eller hendes yndlingssnacks. Det spises selvfølgelig med måde hvis barnet ikke er født endnu. Efter det er kommet til verden, kan mor gladeligt gå ombord i de lækre sager, og nyde lidt selvforkælelse.

 

Ideer til barselsgaver til far

Barselsgaver til far, er en af de mere oversete gaver. Men han er også en del af graviditeten og team baby, og skal derfor også have en barselsgave. Du kan selvfølgelig vælge en give en samlet gave til mor og far. Her er en gavekurv med lækkerier til begge oplagt. Det er også en mulighed at give gaver til far og mor hver for sig. Her kan du give far en god flaske vin, en gavekurv med special øl, eller måske en bog om at være far, hvis det er første gang han skal have et barn.