Tandretning til sunde børn og voksne

Der er i dag flere og flere familier, som har et øget fokus på at leve et sundt og aktivt liv. For mange forældre er det vigtigt, at deres børn går til sportsaktiviteter såsom fodbold, basket eller svømning. På den måde bliver børnene sunde og i god form. I forhold til kostvaner er der også flere og flere familier, som begynder at fokusere på at spise økologisk. Økologi er både et stempel for madens kvalitet og renhed men også for dyrevelfærd. Netop dette, synes mange forældre, er vigtige værdier at give videre til deres børn.

 

Skal børnene kunne nyde madens kvalitet og smag, er det dog vigtigt, at de ikke oplever nogle former for tandgener. Børn med skæve tænder har ofte smerter i forbindelse med indtagelsen af mad og vil derfor ikke spise så meget. Ønsker du at få rettet dit barns tænder uden brug af de klassiske togskinner, som tandlægen tilbyder, kan du med fordel overveje at kontakte 1Smile.

 

Hurtig og usynlig tandretning

 

Hos 1Smile tilbyder de dygtige og professionelle tandlæger at udføre tandretning til både store og små. Tandretningen foregår som nævnt ovenfor ikke ved hjælp af en fastsiddende bøjle men derimod med usynlige aligners, som kan tages ind og ud efter behov.

 

Den umiddelbare fordel ved aligners er derfor, at de ikke kan ses af andre. Ønsker dit barn at tandretning skal være en privatsag, er det helt sikkert muligt. De smarte aligners er specialdesignede og passer perfekt til det enkelte tandsæt. Derudover skal det nævnes, at tandretning med aligners ofte er en langt hurtigere proces end tandretning med de traditionelle tandbøjler. Hos 1Smile oplever de, at en typisk tandretning tager blot 6 til 12 måneder.

 

Madglæde uden forhindringer

 

For mange børn kan det være en bekymring, at det med en normal fastsiddende bøjle bliver svært at spise og drikke, som man har lyst. Måske har de hørt fra deres venner, at man ikke må spise karameller og andre søde sager, mens man har bøjle på – fordi man så risikerer at ødelægge bøjlen.

 

Vælger du at investere i en tandretning til dit barn hos 1Smile, er dette problem slet ikke aktuelt. De usynlige aligners kan nemt tages af og på, og dermed kan barnet altså bare fjerne bøjlen, inden det skal spise eller drikke. Aligners fra 1Smile kommer tilmed med en praktisk lille opbevaringsboks, som barnet kan lægge sine aligners ned i under måltider og lignende.

 

Få endnu mere viden om tandretning hos 1Smile

 

Lyder den nemme og hurtige tandretning hos 1Smile som noget, der kunne hjælpe dig eller dit barn godt på vej? Så kontakt en af klinikkerne, enten i Aarhus eller København, i dag, og hør mere om muligheden for at få lavet aligners hos 1Smile.