Hyggelig blød sovebamse med ægte hjertelyd og åndedræt, der giver dit barn en god og afslappet søvn

Lulla doll er en sød håndlavet sovedukke fra RoRocare i Island til præmature, babyer og små børn. Den imiterer nærhed fra en omsorgsgiver med sit bløde materiale og ægte lyd af åndedræt og hjerteslag. Lulla afspiller de beroligende lyde i 12 timer fra den bliver tændt eller til du slukker for den, for at hjælpe dit barn med at føle stabilitet og tryghed, hvilket fremmer længere og bedre søvn.

Bøvler du selv eller kender du nogen der kæmper lidt med at få de små til at sove roligt og mere trygt, så prøv Lulla Doll. Dukken kan vokse med barnet, da lydenheden kan fjernes og så kan den bruges som en god ven / krammedukke /alm. dukke

Dukken er designet af RoRoCare i Island og kendt i mange lande og har vundet rigtig mange priser.

Lulla doll var fra starten tiltænkt de for tidligt født, men blev hurtig et godt valg til alle børn med søvnbesvær lige fra præmature til 8 år+. Hvis du selv lige går med den eller sover med den, absorbere den duften af dig, hvilket giver dit barn en dejlig trykhed, når der skal soves eller når h*n lige vågner op midt i sin søvn. Den er blevet anerkendt af 90 % af de forældre der har brugt den og er en god støtte til børn fra præmature stadiet til 8 år + Den bruger 2 stk. AA batterier der kan holde i 300 timer.

Ved du, hvad Lulla-dukke-enheden gør?

Lulla dukke imiterer nærvær med sin super bløde følelse og 12 timers ægte vejrtrækning og hjerterytme. Lydenheden har tre volumenvariationer, den højeste ved 65 dB, hvilket gør den sikker til langvarig brug for babyer følsom hørelse.

Lulla ‘ s design er baseret på undersøgelser, der viser, hvordan nærvær og real-life lyde af hjerterytme og vejrtrækning kan forbedre tryghed, søvn og trivsel.

Lullaugle, et helt nyt RoRo produkt, spiller den samme fantastiske lyd i 24 timer, og tilbyder kontinuerlig komfort og støtte.

Baseret på videnskab: Det unikke design er baseret på videnskabelig research, der viser, hvordan nærhed stabiliserer og styrker velvære og søvn.

Sikker fra fødslen: Lulla doll er sikkerhedstestet og kan bruges fra fødslen. Til børn under 12 måneder kan du let sætte den fast på vuggen eller lægge lydenheden på et bord eller en stol nær sengen.

Virker Lulla dukken for alle?

Vi garanterer ikke at/hvordan dukken virker på dit barn. Lullas design er ikke desto mindre baseret på talrige videnskabelige undersøgelser og de positive effekter af disse specifikke lyde og andre funktioner på dukken.

Nogle gange tager det et stykke tid før babyen er er blevet vant til dukken. Nogle har oplevet at der er gået optil 6 uger, hvorefter den pludselig var savnet hvis den ikke var der.

Note: Lulla Doll skal helst bruges kontinuerligt og ikke kun en gang imellem.